Gravel mål varierer, men uanset om du vil have en hurtig hastighed eller jævn kontrol, kan denne pro-level flyver gøre det hele. Letvægt, komfortabel og ultraeffektiv på veje, grus og snavs er den bygget til udholdenhed og selvsikker håndtering, så du kan knuse daglige ture og store weekendeventyr.

Nøglefaktorer

Alsidig geometri til gravel

En helt ny gravel-specifik geometri giver mulighed for en position, der fremmer udholdenhed, og kortere kædestræber. Resultatet er præcis håndtering og kontrol i alle situationer, fra stående position op ad bakker til hurtige og ujævne nedkørsler.

Tilpasset komfort

Det nye innovative Contact D-Fuse styr og D-Fuse sadelpind fungerer som et system, der absorberer stød fra underlaget uden at gå på kompromis med den nødvendige stiv for en aggressiv performance på vejen. Øget plads til brede 45c dæk hjælper til med at udjævne hårde veje, jord og grus.

All-rounder effektivitet

Den avancerede carbonramme maksimerer pedalkraften, hvilket giver Revolt Advanced Pro en jævn, hurtig kørekvalitet på variable køreflader.

Share

Højdepunkter

Denne performance all-rounder er valget for Giant Factory Off-Road Team-kørere til krævende gravelløb som Dirty Kanza 200. Den er designet omkring et letvægts Advanced carbonrammesæt med gravel geometri, så du kan tackle lange, hårde ture med større kontrol og mindre træthed. En fuldcarbon gaffel absorberer ujævnheder, og D-Fuse-sadelpinden og Contact XR D-Fuse-styret absorberer stød og vibrationer. Rammen er integreret til skivebremser og har frihed til større dæk op til 45 mm, så du kan flyde over de grove sten. Tilføj nogle smarte rammedetaljer, herunder X-Defender downtube-beskytter og smart mount-system til bagagebærer og tilbehør, og du har alt hvad du behøver til dine gruseventyr.

Revolt Advanced Pro with interactive tooltips

Teknologier

Advanced Composite Technology
Compact Road Design
D-Fuse Technology
MegaDrive
OverDrive
PowerCore